Udvikling og vækst gennem fokus og optimering
Udvikling og vækst gennem fokus og optimering

Freelance Økonomichef

Vil man være bedst, skal man stå tidligt op … eller få andre til det

De fleste ejerledere har opbygget deres virksomhed på flid, faglighed og lysten til at skabe resultater. Næppe på ambitionen om at skulle administrere virksomheden og jonglere de mange ledelsesmæssige dicipliner, det indebærer.

Hører du til dem, har din virksomhed brug for en strategisk arbejdende økonomichef, der med overblik og sikker hånd følger den lagte kurs og overholder de deadlines, der er aftalt.

Du ved det nok godt. Men sandsynligvis har du valgt, at spare denne løntunge funktion. For det er reelt kun få dage om måneden, du har brug for økonomichefen. Resten klarer bogholderen jo glimrende!

Så de strategiske og taktiske opgaver er sandsynligvis havnet på dit bord, sammen med alle de andre lignende opgaver, der nok heller ikke liiiige bliver løst ... og slet ikke til tiden.

Resultat: Mulig indtjening forsvinder ud i den blå luft!

Jamen hvad så? Løsningen er enkel. Hyr en økonomichef på freelance- /konsulent-basis. Ud over du kun betaler for den tid, du har brug for, så slipper du for at betale pension, bil, telefon m.v. Og endelig kan du skille dig af med ham på et splitsekund uden opsigelsesvarsel og fratrædelsesgodtgørelse. Det er nemt og det betaler sig næste med garanti hjem fra start!

Genkender du scenariet? Så giv mig et ring, og hør mere om dine muligheder.

NJ Business

Wake up call?