Udvikling og vækst gennem fokus og optimering
Udvikling og vækst gennem fokus og optimering

Ledelses- og virksomhedsrådgiver

Snak alene skaber ikke resultater i din virksomhed. Vi må nødvendigvis tage et par runder i ringen

Nogle forretningsmæssige opgaver ligger nu engang uden for egne kompetencer. Sådan er det! Jo før vi når den erkendelse, desto hurtigere kan opgaven blive løst effektivt …. af andre!

Opgaverne kan spænde fra konkret sparring på en specifik udfordring til revitalisering af virksomheden gennem implementering og eksekvering af en helt ny forretningsplan. … Og så er der alt det ind imellem.

Er opgaven af strategisk, økonomisk, finansiel eller ledelsesmæssig karakter, kan jeg hjælpe dig. Så kan du enten selv gennemføre de konkrete handlinger efterfølgende, eller vi kan løse dem sammen.

Et par eksempler:

  1. Mange virksomhedsejere er i tvivl, om de betaler den rigtige rentesats i banken. Det gør de sandsynligvis! For renten bør være en indikator på, hvor sund virksomheden er. Det betyder så også, at kan vi sammen gøre virksomheden mere sund, vil banken gladeligt honorere det med en bedre rentesats.

  2. Et fingerpeg er, at betaler du ret meget mere end 5 % i rente på din kassekredit (Oktober 2017), kan og bør virksomhedens Fitness faktor forbedres!

  3. Andre virksomheder oplever, at der er fuldt tryk på kedlerne og alle 25 mand er travlt beskæftiget. Men når regnskabet gøres op, har virksomheden kun haft et afkast på ca. 5 % af den løn, virksomheden betaler medarbejderne. Det vil i næsten alle tilfælde være ALT for lidt!

  4. En grundig analyse af virksomheden vil afdække årsagerne. Herefter kan vi handle på det.

For vi kan ikke snakke os til resultater. Vi er nødt til at gå nogle runder i ringen.

NJ Business

Kompetent sparring er vejen til målet.